Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Eigenlijk is een glas rosé al een feestje op zich, maar op warme dagen kan je wat extra verkoeling gebruiken. Een frozé maakt van je zwoele zomeravonden een spectaculair feest!
Wat heb je nodig?
1 fles rosé (Kan je niet kiezen, bestel ons degustatiepakket rosé)
100 g poedersuiker
250 g aardbeien, in stukjes gesneden
Sap van 1,5 citroen
100 ml water
5 ijsklontjes
Bereiding
Schenk de rosé in een sluitbaar bakje (bijvoorbeeld een gerecycleerd yoghurt emmertje!) en zet in de vriezer voor minimaal 6 uur. De rosé moet bevroren zijn maar zal door de aanwezige alcohol niet zo hard worden.
Breng ondertussen het water met de poedersuiker aan de kook in een steelpan. Roer door tot de poedersuiker volledig is opgelost en het geheel de textuur heeft van siroop. Voeg de aardbeien toe en haal de pan van het vuur.
Laat de aardbeien minstens een half uur in de siroop staan. Giet het mengsel vervolgens door een zeef en zet het overgebleven aardbeienmengsel apart. Doe de gezeefde siroop in een kom en zet in de koelkast voor ten minste 30 minuten.
Doe vervolgens de bevroren rosé, het citroensap, de siroop, en vijf (gewone) ijsklontjes in een blender en zorg dat er een glad mengsel ontstaat.
Schenk het mengsel in mooie glazen en gebruik wat van het aardbeienmengsel als garnering.
Bezig met laden...
Er zijn %s resultaten. Scroll naar boven.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.