Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Dit heerlijk slaatje met burrata, gegrilde vijgen, prosciutto en balsamicocrème brengen je meteen in zomerse sferen. Een frisse cocktail op basis van rosé of een ijsgekoelde Belfresco erbij maakt het vakantiegevoel compleet.
een stukje Parmezaanse kaas
8 verse vijgen
1 ciabatta
Rooster de ciabatta: Verwarm de oven voor op 200C.
Snij de ciabatta in sneetjes van ca 1cm, verdeel ze over een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Kruid met vers gemalen peper en Fleur de sel en zet 5 minuten in de oven.
Was de sla, dep droog en verdeel ze over de borden. Leg er de burrata bovenop.
Rooster de vijgen: Verhit een grillpan op hoog vuur.
Snij de vijgen doormidden en wentel ze in olijfolie. Leg met de snijkant naar beneden op de grillpan.
Maak het citroenzout: Kneus de Fleur de sel met de zeste in de vijzel.
Hak de basilicumblaadjes fijn en meng met de rest van de ingredienten.
Werk af: Trek schilfers van de Parmezaan en trek met je handen stukjes van de prosciutto. Verdeel ze over de borden
Leg er de vijgen op en werk af met het citroenzout en de balsamico creme.
Serveer met een frisse frozé of een gekoelde Belfresco!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!