Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200ËšC. Bestrooi de visfilets met de geraspte citroenschil, rozemarijn en vers gemalen peper. Zout is niet nodig omdat het in zout spek wordt gewikkeld. Leg twee plakjes pancetta op een snijplank, leg er twee blaadjes salie op, en leg er dan een visfilet bij. Rol op tot een gesloten pakketje.
Verhit een grote pan die ook in de oven kan, doe er een beetje olie in en leg de vis in de pan met de goede kant boven. Bak voor ongeveer een minuut tot goudbruin aan de buitenkant en zet de pan dan even in de oven voor ongeveer 10-12 minuutjes. Afhankelijk van de dikte van je filets.
Terwijl de vis in de oven staat kook je de asperges gaar in een bodempje water, kruid af met peper en zout. Gebruik het kookvocht voor de bereiding van een botersausje. Voeg de boter toe, een scheutje wijn erbij en laat inkoken.
Bak de krieltjes goudbruin in olijfolie met een takje tijm en wat look.
Je kan de zeewolf ook vervangen door kabeljauwhaasjes. Kies wat er vers beschikbaar is de viswinkel!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!