Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Dit pakket bestaat uit 6 verschillende exclusieve wijnen - door Karel en Theo geselecteerd. Het pakket wordt geleverd met de bijhorende technische fiches en serveertip. Geniet van deze selectie van zes exclusieve wijnen aan een topprijs: Sanice, Pinot Bianco, Donna Giovanna, Sagrantino, Barolo Ciabot Berton en onze exclusieve Amarone van Vigna 800.
Sanice Vernaccia di San Gimiano D.O.C.G.
Wijnhuis Cesani
Productiegebied San Gimignano - Toscane
Druiven: 100% Vernaccia, handmatig geplukt
Athesis Müller Thurgau Alto Adige DOC
Wijnhuis Kettmeir-Alto Adige
Druiven 100% Müller Thurgau
Productiegebied Colline di Soprabolzano, op 700m hoogte, kalkachtig en mineraal terroir.
Donna Giovanna
Wijnhuis Iuzzolini
Productiegebied Calabria, provincie Crotone, Ciro’ Marina ‘Timpa Bianca’
Druiven: Greco Bianco , laattijdige oogst
Drie jaar na mekaar uitgeroepen tot beste Italiaanse witte wijn!
Sagrantino Di Montefalco D.O.C.G.
Wijnhuis Pardi
Productiegebied Montefalco, 280 m boven de zeespiegel, ondergrond van grind en mergel, oost/zuidoost georiënteerd.
Druiven 100 % Sagrantino, handmatig geplukt late oogst, kleine kratten
Vinificatie Klassieke vinificatie, 18 maanden op houten vaten, 12 maanden in inox vaten, 8 maanden op fles
Barolo Ciabot Berton
Wijnhuis Ciabot Berton
Productiegebied La Morra, Roggeri, Bricco San Biagio en Rive, het hart van de Barolostreek in Piëmonte. Heuvelachtig gebied (250-300 m boven de zeespiegel) met de 30-jarige wijngaarden naar het zuidoosten en zuidwesten gericht.
Druiven: 100% Nebbiolo
Amarone Della Valpolicella DOCG
Wijnhuis Vigna '800
Druiven Corvina, Corvine, Rondinella Productiegebied Terroir van kalksteen, in het hart van Valpolicella ‘Moron’, 200 meter hoogte, 30jaar oude stokken. Manuele oogst, 100 dagen gedroogd op rieten matten met 35%vochtverlies t.o.v. vruchtvlees, kleurstoffen, tannines en suikers.
Vinificatie Traditioneel in januari met dagelijkse remontage om de aroma’s nog te intensifiëren. 18 maanden in Franse eiken barriques, daarna minimum 6 maanden op fles.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!