
Wijnhuis
Cesani
Productiegebied
San Gimignano - Toscane
Druiven
100% Sangiovese
Kleur
Kersenroze met koperachtige reflecties
Boeket
Intens en aanhoudend met duidelijke bloemige aroma's van rozen en bessen
Smaak
In de smaak herken je tonen van rood fruit zoals aardbei en framboos, aangevuld met subtiele bloemige en minerale accenten. De wijn heeft een verfrissende zuurgraad en een droge, evenwichtige afdronk.
Serveertips
Lichte visgerechten – Perfect bij sushi, ceviche of gegrilde zalm.
Frisse salades – Bijvoorbeeld met geitenkaas, rucola en aardbeien.
Italiaanse antipasti – Prosciutto, bruschetta met tomaat of caprese.
Gegrilde zeevruchten – Garnalen, calamari of mosselen.
Vegetarische gerechten – Gegrilde groenten, ratatouille of een quiche.
Lichte pizza’s – Met mozzarella, basilicum en tomaat.